Jouw online notaris
in de regio Hoek van Holland

Snel, eenvoudig én goedkoop online aktes laten opstellen

Nieuwe tijden vragen om nieuwe mogelijkheden en die bieden wij bij Raak Notarissen. Als jouw online notaris zorgen wij dat het laten opstellen van een akte snellereenvoudiger en nóg goedkoper gaat.

Door online stapsgewijs onze vragen te beantwoorden, wordt snel jouw benodigde akte opgesteld. Of het nu gaat om een hypotheekakte, samenlevingscontract, testament of het oprichten van een BV, bij Raak Notarissen regel je het direct en allemaal online. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is langskomen om de akte te laten passeren met jouw handtekening. Alles bij elkaar kun jij meestal al binnen twee werkdagen in het bezit zijn van de akte en dat voor een eerlijke all-in prijs! Dat is het grote voordeel van een online notaris!

Over Raak Notarissen

De goedkoopste (online) notaris in de regio Hoek van Holland!

Door onze geautomatiseerde en digitale werkwijze, zijn wij zelfs jouw goedkoopste (online) notaris voor regio Den Haag, Westland en Rotterdam. Uiteraard is iedereen vanuit heel Nederland welkom bij ons. Echter, het passeren van een akte (het zetten van de handtekening), moet volgens de wet altijd bij een notaris plaatsvinden. Bij Raak Notarissen gebeurt dit in Naaldwijk, een centrale plaats in het Westland en in de buurt van Den Haag. Vind jij een rit naar Naaldwijk geen enkel probleem om flink op de kosten te besparen? Maak dan snel jouw akte online via bij Raak Notarissen, jouw online notaris!

Je kiest voor de online notaris, omdat:

  • je dan altijd goekoper uit bent dan een reguliere notaris;
  • je al binnen twee werkdagen in het bezit kunt zijn van de gewenste akte.

Checkmark
Eenvoudig
Checkmark
Volledig digitaal
Checkmark
Scherpe tarieven

Vragen of contact?

Wij zijn het beste bereikbaar per e-mail: info@raaknotarissen.nl
Wil je ons liever bellen of heb je een dringende vraag? Bel ons op werkdagen van 9:00-17:00 uur: 0174-258100.

Ons kantoor is gevestigd in het kantoorpand van Westport Notarissen en op alle werkdagen geopend. 

* verplichte velden